Laddplatser för elbilar

Redo att möta framtiden 🎉

✔ Nu kan du äntligen ladda din elbil i våra garage. Du kommer hem, pluggar in sladden och laddar bekvämt och smidigt bilens 🔋med fossilfri el. Vi har 17 platser förberedda för elbilsladdning och 5 laddboxar redo att börja ladda.

Pris

För 180 kr/mån får du tillgång till en laddbox. Därefter laddar du till självkostnadspris. Priset på elen uppdateras med jämna mellanrum,  för närvarande 2 kr/kWh. Allt detta hamnar bekvämt på avin för garageplatshyran.

Hur får jag tillgång till en garageplats med laddbox?

Om du inte har en plats i garaget i dag ställer du dig i kö till en plats med laddmöjlighet. Om du redan har en garageplats, men som saknar laddmöjlighet, ställer du dig i kö för platsbyte till en plats med laddmöjlighet. Mer information kommer senare men vill du veta mer eller ställa dig i kö redan nu, kontakta styrelsen.

Vad händer om jag redan står på en plats med laddbox?

Om du idag står på en plats förberedd för laddning, där du inte använder möjligheten att ladda, kan du bli tillfrågad att byta till en likvärdig plats utan laddmöjlighet. Detta för att ge någon som behöver, möjlighet att kunna ladda sin bil. I första hand kommer vi att söka någon som byter frivilligt. I andra hand lottas vilken plats som påverkas, vilket endast gäller dem som har avtal ingångna från december 2019 och framåt.