Välkommen!

Styrelsen för Brf Grafikern hälsar dig välkommen och hoppas att du ska trivas hos oss!

Vi vill även passa på att lämna lite praktisk information.

  • Det är väldigt viktigt att du har bostadsrättstillägg till din hemförsäkring. Om du inte har det kan det bli väldigt dyrt om olyckan skulle vara framme och lägenheten blir vattenskadad eller liknande.
  • På brfgrafikern.se hittar du en massa praktisk information samt föreningens stadgar och trivselregler. För att stävja våld i nära relationer har föreningen antagit policyn Huskurage.
  • Till din lägenhet ska det finnas en skötselpärm. Om du inte funnit någon pärm bör du omgående kontakta den förra ägaren till lägenheten för att undersöka var den kan finnas. Pärmen, som innehåller en mängd viktig information om din lägenhet, tillhör lägenheten och ska lämnas till den nya köparen vid försäljning. Om du trots allt inte får tag på skötselpärmen så finner du en digital version här.
  • Föreningen har porttelefon. Om du önskar att lägga till ditt telefonnummer så kontaktar du styrelsen via epost, styrelsen@brfgrafikern.se. Se sidan om porttelefon för instruktioner. Det ska finnas 3 brickor till porten till varje lägenhet, vill du ha fler kan du kontakta styrelsen. Tappar du bort en, kontakta genast styrelsen för att spärra brickan.
  • Namnskyltarna vid din dörr, postfack och i trappuppgångarna hanteras av fastighetsförvaltaren. Kontakta dem för att be dem byta namn.
  • Föreningens garageplatser administreras av vår ekonomiska förvaltare. Om du vill ställa dig i kö för att hyra en garageplats kontaktar du dem.
  • Om du vill komma i kontakt med styrelsen görs det lämpligast via epost, styrelsen@brfgrafikern.se eller så lämnar du ett meddelande i styrelsens postlåda på Mobilgatan 5.
  • Föreningen har även en Facebooksida, gå gärna med i den. Gruppen är till för de boende i BRF Grafikern. Diskutera med, fråga, köp/sälj/skänk något med dina grannar! Gruppen är inte startad av föreningens styrelse och styrelsen har således ingen administrering, skötsel eller moderingen av gruppen.