Informationsbrev till medlemmar, maj 2023

Kallelse till årsstämma

Styrelsen kallar till föreningsstämma onsdag 31 maj kl 19:00 - 21:00 på Midsommargården (bredvid hemköp vid tunnelbanan). På årsstämman kommer andra läsning av stadgar ske. Extrastämman den 19 april biföll enhälligt de föreslagna stadgarna. En summering av skillnaden mellan de gamla och nya stadgarna hittar du i bladet vi har delat ut till din brevlåda. De fullständiga stadgarna hittar du här. Dagordning hittar du på nästa sida i bladet. Årsredovisningen kommer att publiceras på brfgrafikern.se så fort den blir tillgänglig från revisorerna. Det går även bra att begära dem via mail till styrelsen.

Årsredovisning

Nu årsredovisningen klar och uppladdad på vår hemsida. Du finner den här.

Garagestädning

Tisdag den 30 maj mellan kl 08:30 - 15:30 sopas och skuras våra garage. Garagegolvet behöver då vara fullt åtkomligt. Vänligen se till att golvet på din hyrda plats är helt tomt under denna tid.

Brand i blomkruka

Det började nyligen att brinna i en blomkruka vid Mobilgatan 11, förmodligen på grund av att någon slängde en cigarettfimp i krukan. Vi har nu tagit in krukorna tillsvidare för att undvika framtida olyckor.